2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

İlköğretim Dairesine bağlı okullar 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılına 13 Eylül 2021 Pazartesi günü özlem ve heyecanla başladı.

Eğitime başlanan ilk gün, Gönyeli İlkokulu’na yapılan ek derslik ve idari binalar Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ersan Saner ve Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen törenle açıldı. Törene ayrıca, Başbakanlık ve Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Müsteşarları, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Atilla Karaca, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı müdürleri ve diğer yetkililer katıldı. Törenin ardından, okul idarecileri eşliğinde derslikler gezildi, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelindi.

İlköğretim Dairesi Müdürü Hakkı Başarı, 14 Eylül 2021 Salı günü de Şht. Doğan Ahmet İlkokulu, Çağlayan Cumhuriyet İlkokulu ve Şht. Tuncer İlkokullarına ziyarette bulundu. Sınıflara girerek öğrencilerle sohbet eden Başarı, okul yöneticilerinden okulların genel yapısı ve işleyiş ile ilgili bilgi alarak, okulda yapılan çalışmaları da yerinde inceledi.

Ziyaretler sonunda, yönetici ve öğretmenlere göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Hakkı Başarı, yeni eğitim-öğretim yılının öğrenciler için sağlık, huzur ve başarılarla dolu bir yıl olması temennisinde bulundu.

Leave a Comment